Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2009 23:20 - Като лъвовете за големи
Автор: murek Категория: Други   
Прочетен: 3370 Коментари: 1 Гласове:
5



Наскоро бях обвинен в творчески запек с пълно право. Оправданията ми се базират на засмкуващото и изтощаващо лято, чиято горещина превръща инак динамичните ти дни в тотална летаргия и безтегловност. В такива дни откривам колко ползотворен е следобедния сън. В поантата на един такъв мой сън, ми се присъниха няколко букви. Звучи налудничаво, но ги виждах изписани една по една. Сглоби се изречение, което гласеше най-лесно рухват мостовете, строени с години. Събудих се.  Реших, че е поредното знаково послание на блуждаещото ми подсъзнание. Поразсъждавах над сънуваното и си представих, че съм New York и пo никакъв начин не желая да оставам без мостове.

image

От разархивирането на досиетата на журналистите - агенти на ДС ме засегна единствено името Ники Априлов. Тази новина ми подейства като невръстно дете, което току-що е осъзнало нелепата лъжа за съществуването на Дядо Коледа.

image

 

 

 

Друго, което ме държи буден е липсата на регулаторни медийни органи. По телевизионния канал с пеещите проституки излъчват порно посред бял ден. Тази жалка безвкусица става не само модна, но и модерна, което е още по-плашещо. Тези преобърнати ценности, показност, куртизански наклонности и автобусен речник се възприемат като възпитател. Нищо против голотата, но в пълната и естетика, послание и стойност.  С извинение към читателите, погледнете за секунди видеото. Пример затова как с нелепа пошлост можеш да бъдеш излчен по телевизията. От първите акорди смърди на кебапчета. Идеалът за средна визия също няма да го коментираме. Не парадираме и с безупречен морал, но все пак дали това може да бъде възприемано като музика и по какъв начин. Спорен стои въпросът с какви оценъчни функции изпъкват слушателите на таква паплач. Пленници на собственото си снисхождение или крале на жалките си заблуди ... Цялата тази безвкусица може да бъде оприличена на :  селски бейлис = 2 бози+1 гроздова.

На това попаднах случайно. Донякъде може да се отнесе до по-горните упреци, но тъй като е по-култово, няма да се опитвам да го анализирам.

image

С риск да ме помислите за жлъчен, ще отбележа, че ми писна от новонавъдилите се ЕГОнатрапчиви хора с биеща социална незадоволеност, които задръстват с присъствието си малко останалите свестни светски места и кашета.

image

За финал - любимите маймунки, които ще преплуват с нещо ново и дългоочаквано.






Гласувай:
5



Предишен постинг

1. eliana - murek,определено те подкрепям,
08.08.2009 01:18
публикацията е стилна,въпреки лятната летаргия( в определено пространство),желая ти по-чести дремвания,защото е добър резултатът!успех!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: murek
Категория: Други
Прочетен: 79870
Постинги: 44
Коментари: 65535
Гласове: 133
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930